Lediga tjänster

Personlig assistent - Fagersta, behov

Vi söker nu en engagerad och lyhörd personlig assistent till en behovsanställning med varierande arbetstider hos en aktiv tjej på 30 år. Det innefattar till största del dygnsarbete och är till stor del ensamarbete. Som personlig assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja och underlätta hennes vardag och bidra till att skapa en meningsfull tillvaro.

Personlig assistent - Uppsala, behov

Vi söker nu en personlig assistent till kund i Uppsala. Anställningen är ett sommarvikariat med chans till vidare behovsanställning. Du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt genom att vara hans förlängda arm. Arbetet är variationsrikt då det är brukarens individuella behov som styr uppgifterna.

Personlig assistent - Sala, behov

Vi söker nu en kvinnlig assistent som kan hoppa in vid behov och arbeta under semesterperioden,det går jättebra att kombinera detta arbete med bland annat studier eller annat arbete. Arbetet innefattar dygnsarbete.

Inga lediga tjänster som passar dig just nu?

Vi är alltid ute efter kunnig personal, skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om en tjänst som skulle passa dig dyker upp.