Personlig assistent - Sala

Om tjänsten

Anställningsform: Behov
Plats: Sala
Krav: B-körkort

Inova assistans bedriver personlig assistans med stöd av personal med hög kompetens och en vilja att utveckla den enskildes rätt till självbestämmande.

Vår ambition är att skapa sammanhang och aktiviteter som främjar samhällsdeltagande och ökad förståelse mellan människor med olika levnadsförutsättningar.

Vi söker nu en kvinnlig assistent som kan hoppa in vid behov och arbeta under semesterperioden, det går jätte bra att kombinera detta arbete med bland annat studier eller annat arbete. Arbetet innefattar dygnsarbete.

Du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsvarierad medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt genom att vara brukarens förlängda arm.

Arbetet är variationsrikt då det är brukarens individuella behov som styr uppgifterna.

Här kommer en kort beskrivning av arbetet:

Brukaren är en 29 årig glad och sprallig tjej. Full med humor och nära till skratt, tycker om att snacka.

Hon gillar musik och att poppa. Gillar även teknikprylar som tex sin Ipad. Hon gillar fart och fläkt så detta jobb är väldigt händelserikt. 

Brukaren föddes med Cerebral Pares, hon använder permobil/rullstol när hon tar mig fram. 

Hon bor i ett eget hus och sköter det mesta runt det tillsammans med sina assistenter. Hon har även egen bil som assistenten kör.

Hennes dagar består av jobb/daglig verksamhet, Lärvux och musiklektioner men också ibland aktiviteter som läger, träningsveckor, naprapat besök och resor. Detta är något som du som assistent följer med på. 

Vi söker dig som:

Vi ser helst att du som söker har körkort. Tidigare erfarenhet av yrket är naturligtvis ett + men inget krav, då mycket i detta yrke är ren personkemi. Gillar du att jobba nära en människa som behöver lite extra stöd i sin vardag med att vara engagerad, ta ansvar och känna ansvar, kanske detta är ett jobb för dig? Vi ser att du både ska vara chill och ha lite gas, inkännande, lyhörd men också rak. Vi ser också att du är en stabil och är lugn person med glimten i ögat.

Känner du att det här vore något för dig, skicka då in ditt Cv och personliga brev till oss.

Sök tjänsten

Låter det som något som passar dig? Skicka in CV och personligt brev till ansokan@inovaassistans.se. Märk mailet med ”Sala behov ansökan”. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!