Lediga tjänster

Personlig assistent - Uppsala

Vi söker nu en personlig assistent till kund i Uppsala. Anställningen är ett sommarvikariat med chans till vidare behovsanställning. Du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt genom att vara hans förlängda arm. Arbetet är variationsrikt då det är brukarens individuella behov som styr uppgifterna.

Löneadministratör - Sala

Vi söker nu en driven och erfaren löneadministratör för att stärka vårt team på Inova. Som löneadministratör hos oss kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa att våra anställda får korrekta löneutbetalningar och att alla skatter och avgifter hanteras på ett rättssäkert sätt.

Personlig assistent - Nacka

Vi söker nu en engagerad och omtänksam personlig assistent till en nattjänst med varierande veckoschema hos en charmig kille på 38 år. Som personlig assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja och underlätta hans vardag och bidra till att skapa en meningsfull tillvaro.

Personlig assistent - Nacka

Vi söker nu en personlig assistent till kund i Nacka till en dagtjänst på 80%. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att ge personligt stöd och assistans under dagen. Du kommer att vara ansvarig för att hjälpa till med personlig hygien, påklädning och måltider, samt att underlätta och främja sociala aktiviteter och samspel med andra människor.

Inga lediga tjänster som passar dig just nu?

Vi är alltid ute efter kunnig personal, skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om en tjänst som skulle passa dig dyker upp.