Lediga tjänster

Personlig assistent - Fagersta, behov

Vi söker nu en engagerad och lyhörd personlig assistent till en behovsanställning med varierande arbetstider hos en aktiv tjej på 30 år. Det innefattar till största del dygnsarbete och är till stor del ensamarbete. Som personlig assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja och underlätta hennes vardag och bidra till att skapa en meningsfull tillvaro.

Personlig assistent behov - Morgongåva

Vi söker nu en engagerad och lyhörd personlig assistent till en behovsanställning med varierande arbetstider hos en man i 56års åldern. Tjänsten innefattar ensamarbete och utförs till största del i brukarens egna bostad.

Som personlig assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja och underlätta hanns vardag och bidra till att skapa en meningsfull tillvaro.

Personlig assistent till tjej - Sala, behov

Vi söker nu en kvinnlig assistent som kan hoppa in vid behov och arbeta under semesterperioden,det går jättebra att kombinera detta arbete med bland annat studier eller annat arbete. Arbetet innefattar dygnsarbete.

Personlig assistent till kille - Sala, behov

Vi söker nu en personlig assistent till kund i Sala. Anställningen är ett sommarvikariat med chans till vidare behovsanställning. Brukaren är en 48-årig man som är något av en livsnjutare. Han uppskattar motorer, god mat och musik, speciellt Magnus Uggla. Han kan inte prata och är rullstolsbunden, man kan dock läsa av honom vid vissa situationer när man lärt känna honom.

Personlig assistent behov - Stockholm

Vi söker nu en engagerad och omtänksam personlig assistent till en behovstjänst hos en charmig kille på 38 år. Som personlig assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja och underlätta hans vardag och bidra till att skapa en meningsfull tillvaro.

Hans intressen är att gå på bio och han gillar även hundar och musik. Han har respirator. I det dagliga arbetet innebär det bland annat att stötta honom både fysiskt och verbalt.

Inga lediga tjänster som passar dig just nu?

Vi är alltid ute efter kunnig personal, skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om en tjänst som skulle passa dig dyker upp.